Ξέφτισε το όνειρο και τα ξέφτια του
βρόχος γίνανε να με πνίξουν.
Μετρώ τις μέρες,
τα χρόνια που έφυγαν στη σιωπή.
Γέρασα κι ακόμα μετρώ....


.

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2007

Κολυμπώντας στο ...Αιγαίο

Μπαίνεις στη μπανιέρα, ανοίγεις το ντουζ κι αφήνεις το κρύο νερό να τρέχει πάνω σου.
Κλείνεις τα μάτια κι ονειρεύεσαι πως κολυμπάς στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου παρέα με τις γοργόνες.
Το νερό συνεχίζει να τρέχει και συ γαντζώνεσαι καλά πάνω στο φτερό του καρχαρία για να διαπλεύσεις σβέλτα τον ισθμό της Κορίνθου και να βρεθείς στα νερά του Ιονίου να προλάβεις το ραντεβού σου με τις χελώνες καρέτα - καρέτα στις ακτές τη Ζακύνθου.
Μόλις τις φτάνεις και πριν προλάβεις να πεις καλημέρα ακούς να χτυπάει το τηλέφωνο.
Ανοίγεις τα μάτια και αντί για χελώνες βλέπεις τα πλακάκια του μπάνιου. Ρίχνεις μια πετσέτα πάνω σου να πάρει τα πολλά νερά και βγαίνεις…
Το τηλέφωνο συνεχίζει να χτυπάει, το σηκώνεις και ναι, είναι ο φίλος σου που γνώρισες πέρυσι στο Αγαθονήσι.
Πότε θα ΄ρθεις σε ρωτάει και συ δεν έχεις τι να του πεις.
Δεν ξέρω, θα σε ειδοποιήσω, λες και κλείνεις το τηλέφωνο.
Βγαίνεις όπως είσαι βρεγμένος στη Βεράντα, ο ανεμιστήρας δουλεύει στο φουλ και καθώς στεγνώνεις δροσίζεσαι τόσο σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα.
Είναι και τα λουλούδια και τα πράσινα γύρω γύρω που απλώνουν ασπίδα προστασίας από τις αδηφάγες ακτίνες του ήλιου.
Βρε που να τρέχεις καλοκαιριάτικα μες στους ήλιους, καλά είναι και στη βεράντα μου, απαντάς στο φίλο που μόλις έκλεισε το τηλέφωνο και δεν σ΄ ακούει.

4 σχόλια:

Nikos είπε...

Πρώτα, έγραψα τα νέα στο δικό μου μπλογκ και τώρα "ανακάλυψα" ότι... έγινες παππούς! (Άλλη ατμόσφαιρα σ' αυτό το μπλογκ - μ' αρέσει). Αφού είναι έτσι πρέπει να είσαι χαρούμενος και εύχομαι να το απολαμβάνεις. Αν κατάλαβα, στη μπανιέρα θα τη βγάζεις; Πάρτο απόφαση κι έλα στο βουνό να σε φιλοξενήσω.

Nefeli είπε...

Μου άρεσε πολύ η συντάγή και το τυρόψωμο αν και χρονοβόρα λιγουλάκι. Και "λύκος" και "σέφ" , δύο σ' ένα, σπάνιος συνδιασμός . Καλές δροσερές βουτιές !!

Ανώνυμος είπε...

...Αγάπη μου!

disa είπε...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫